www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
yogurtlu kebab EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
yogurtlu kebab EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
yogurtlu kebab EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
yogurtlu kebab EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
yogurtlu kebab EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
yogurtlu kebab EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
yogurtlu kebab EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
yogurtlu kebab EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
yogurtlu kebab EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 yogurtlu kebab

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gta_djx
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 112
Kayıt tarihi : 12/08/10

yogurtlu kebab Empty
MesajKonu: yogurtlu kebab   yogurtlu kebab EmptyPtsi Ağus. 16, 2010 2:40 pm

Malzeme :

500 gr. şişlik et
2 adet kebap pidesi
3 kaşık yağ
2 adet domates
300 gr. yoğurt
Tuz,
karabiber.



Yapılışı :

1) Pideleri ızgara üzerinde ısıtıp yumuşatınız.
2} Pideleri 2 veya 3 er cm. karelere kesip birer kişilik tabaklara koyunuz.
3/ 2 kaşık yağı yakmadan eritip pidelerin üzerine taksim edip pideleri karıştırıp tabaklan sıcakça bir yere koyunuz.
4) Terbiyeden, aldığımız etleri şişlere geçirip orta hararetli kömür ateşin de veya fırında 4 – 5 dakika pişiriniz.
5) Pişen şişleri tabaktaki pidelerin üzerine kâfi miktar koyunuz.
6} 1 kaşık yağı küçük bir tencereye koyup üzerine kabukları soyulmuş ve fındık büyüklüğünde doğranmış domatesleri koyup püre haline getiriniz.
7) Bu sosuda pidelerin üzerine dökünüz.
8} Ezilmiş yoğurdu da en üstüne döküp servis yapınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
yogurtlu kebab
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» patlıcanlı kebab

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: