www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
patlıcanlı kebab EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
patlıcanlı kebab EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
patlıcanlı kebab EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
patlıcanlı kebab EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
patlıcanlı kebab EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
patlıcanlı kebab EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
patlıcanlı kebab EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
patlıcanlı kebab EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
patlıcanlı kebab EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 patlıcanlı kebab

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gta_djx
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 112
Kayıt tarihi : 12/08/10

patlıcanlı kebab Empty
MesajKonu: patlıcanlı kebab   patlıcanlı kebab EmptyPtsi Ağus. 16, 2010 2:39 pm

Malzeme :

1 kilo kuşbaşı et
1 kilo patlıcan
2 adet iri domates
2 adet soğan
3-4 adet sivri yeşil biber
4 çorba kaşığı margarin
Yeteri kadar tuz,
biber



Yapılışı :

Bir tencerede margarini kızdırıp çentilmiş soğanları hafifçe pembeleştiriniz. Kuşbaşı etleri yıkayıp ilâve ediniz 5 dakika kadar harlı ateşte etleri kavurunuz. İçine kabukları çıkarılmış, ufak ufak doğranmış bir adet domates ilâve ediniz. Bir bardak sıcak su ile kapağını kapatarak yarım saat pişiriniz.
Öte yandan kabukları alaca şekilde yol yol ayıklayıp, halka halka kesilmiş patlıcanları, bolca tuzlu suda 15 dakika beklettikten sonra bir bıçakla çekirdeklerini sıyırıp sıkınız. Tavada kızdırılmış dört kaşık margarinde altlı üstlü pembe pembe kızartıp, delikli kepçe ile bir tepsiye alınız. Pişen etleri patlıcanların üzerine döşeyiniz. en üstte kalan domatesi halka halka kesip diziniz. Yeşil biberleri uzunlamasına ortadan ikiye kesip ilâve ediniz. Tencerede, kalan et suyunu üstüne gezdiriniz. Tuzunu biberini ve yarım bardak sıcak su koyarak ağır ateşte 15 dakika pişiriniz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
patlıcanlı kebab
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» yogurtlu kebab
» patlıcanlı cop kebabı
» patlıcanlı bugu kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: