www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
patlıcanlı cop kebabı EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
patlıcanlı cop kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
patlıcanlı cop kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
patlıcanlı cop kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
patlıcanlı cop kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
patlıcanlı cop kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
patlıcanlı cop kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
patlıcanlı cop kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
patlıcanlı cop kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 patlıcanlı cop kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gta_djx
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 112
Kayıt tarihi : 12/08/10

patlıcanlı cop kebabı Empty
MesajKonu: patlıcanlı cop kebabı   patlıcanlı cop kebabı EmptyPtsi Ağus. 16, 2010 2:35 pm

Malzeme :

2 tarre ince ve uzun patlıcan
4 tane dolmalık biber
4 tane ufak boy domates
4 çorba kasığı margarin yağı
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı un
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı şeker
8 tane çöp
1 orta boy soğan
2 bardak su



Yapılışı:

Üç adet patlıcanın kabukları alaca halinde kesildikten % sonra 2 yahut üçer parmak kalınlığında 16 parça halinde doğranır. Üzerlerine 1 çay kaşığı tuz serpildikten sonra 10 dakika bırakılıp yıkanır.
Bir derince tava içine 4 çorba kaşığı margarin konur. Tava ateşe alınıp yağ çıtırdamaya başlayınca patlıcanlar içine bırakılır. Renkleri hafif dönen patlıcanlar bir delikli kepçe ile yağdan çıkarılır.
Yıkanan ve dörde bölünen 16 parça dolmalık biber tavaya atılır. Hafif yumuşayınca çıkarılır. Kabukları soyulan soğan bıçakla ufak ufak parçalara ayrıldıktan sonra kızgın yağa atılıp renkleri döndürülür.
Soğanların üzerine parça etler konulur. Kaşıkla çevrildikten sonra bir kaşık un serpiştirilir, özerine de bir kaşık salça ilâve edilir. Kabın içine iki bardak su, bir kaşık tuz ilâve edilip kaynamaya bırakılır.
Pişen etler delikli kepçe İle bîr tepsiye alınır, fyice yıkanmfş dört domates dörder dörder kesilip 16 parçaya ayrılır. Her çöpe ikişer et, İkişer patlıcan, ikişer biber, ikişer domates geçirilir.
Çöpler bîr tepsiye alınır. Etlerin piştiği salçaya bir laşık şeker atıîır. Tepsidekilerin üzerine tel süzgeçle gezdirilir. Tepsi firma sürülür, 10 dakika pişirildikten sonra servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
patlıcanlı cop kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» patlıcanlı bugu kebabı
» patlıcanlı kebab
» Çöp Kebabı
» tas kebabı
» Çağ Kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: