www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
tas kebabı EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
tas kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
tas kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
tas kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
tas kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
tas kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
tas kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
tas kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
tas kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 tas kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gta_djx
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 112
Kayıt tarihi : 12/08/10

tas kebabı Empty
MesajKonu: tas kebabı   tas kebabı EmptyPtsi Ağus. 16, 2010 2:31 pm



Salçayı katın. Ara sıra karıştırmaya devam ederek, birkaç dakika da salçayı kavurun. Tuzunu serpin. Baharat torbasını ilave edin. Ateşi kısın. Tencerenin üzerine bir tas kapayın, 1 bardak sıcak suyu, tasın kenarından dökün. Tencerenin kapağını sıkıca örtün. Kebabı, ağır ateşte 8-10 dakika pişirin.

Tenceredeki malzeme suyunu çekince, kalan 1 1/2 bardak sıcak suyu koyup, yine ağır ateşte, yaklaşık 20 dakika, etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Bu süre içinde, ara sıra tencerenin kapağını açıp, etlerin pişip pişmediğini kontrol edin. Gerekirse pişirme süresini uzatın.

Bu arada kebab suyunu çekecek olursa, bir miktar sıcak su ilave edebilirsiniz. Kebabın, tencereyi ateşten aldığınızda, yaklaşık 1 bardak salçası olmalıdır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
tas kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çöp Kebabı
» Çağ Kebabı
» Buğu Kebabı - I
» orman kebabı
» talas kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: