www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
Buğu Kebabı - I   EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
Buğu Kebabı - I   EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
Buğu Kebabı - I   EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
Buğu Kebabı - I   EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
Buğu Kebabı - I   EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
Buğu Kebabı - I   EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
Buğu Kebabı - I   EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
Buğu Kebabı - I   EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
Buğu Kebabı - I   EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 Buğu Kebabı - I

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 104
Kayıt tarihi : 28/07/10

Buğu Kebabı - I   Empty
MesajKonu: Buğu Kebabı - I    Buğu Kebabı - I   EmptySalı Ağus. 10, 2010 1:32 pm

Tarife ait bilgiler
--------------------------------------------------------------------------------

Yemek : Buğu Kebabı - I
Tür : Kebaplar
Mutfak : Türk mutfağı
Süre : **
Zorluk : ***

--------------------------------------------------------------------------------



--------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
1 kg koyun eti ,kuşbaşı
2 adet domates
2 çorba kaşığı yağ
2 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
3 diş sarmısak
arpacık soğanı
tuz

HAZIRLANIŞI
Düdüklü tencereye et, soğan, sarmısak, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı ve rendelenmiş domates ile yağı kanşık olarak koyun. Su koymadan tencerenin kapağını kapatın. Hafif ateşte altmış dakika kadar pişirin. Pilav ve salata ile servis yapabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://sanilesyabedava.tr.gg
 
Buğu Kebabı - I
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» patlıcanlı bugu kebabı
» Çağ Kebabı
» Çöp Kebabı
» tas kebabı
» Çeltik Kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: