www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
Çöp Kebabı EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
Çöp Kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
Çöp Kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
Çöp Kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
Çöp Kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
Çöp Kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
Çöp Kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
Çöp Kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
Çöp Kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 Çöp Kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 104
Kayıt tarihi : 28/07/10

Çöp Kebabı Empty
MesajKonu: Çöp Kebabı   Çöp Kebabı EmptySalı Ağus. 10, 2010 1:34 pm

Çöp Kebabi
Tarife ait bilgiler
--------------------------------------------------------------------------------

Yemek : Çöp Kebabi
Tür : Kebaplar
Mutfak : Türk mutfağı
Süre : **
Zorluk : **
MALZEMELER
1 kg patlıcan
1 kg kuşbaşı et
3 adet domates
5 adet yeşil biber
3 diş sarımsak
salça, tuz, karabiber
kimyon, kırmızıbiber
kekik, nar ekşisi
sıvı yağ

HAZIRLANIŞI
Patlıcanları boyuna 4 parçaya bölün. Tuzlu ve limonlu suda acı suları gidene kadar bekletin. Patlıcanları kurulayıp kızgın yağda kızartın. Kızarmış patlıcanları süzmesi için bekletin.Diğer yandan kuşbaşı etleri içine kekik, kırmızıbiber, tuz, sarımsak koyup haşlayın haşlanmış etleri patlıcanlardan artı şeklinde bir şekil yaparak ortasına koyun kenarlarından kapatıp üztüne kürdan takın. Kürdanların üzerine domates ve biberleri kesip takın. İşemi bitirdikten sonra bir tepsiye dizin. Salçalı su yapıp tepsinin içine dökün 20 dakika fırında pişirin.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://sanilesyabedava.tr.gg
 
Çöp Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» tas kebabı
» Çağ Kebabı
» Buğu Kebabı - I
» orman kebabı
» talas kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: