www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
orman kebabı EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
orman kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
orman kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
orman kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
orman kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
orman kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
orman kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
orman kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
orman kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 orman kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gta_djx
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 112
Kayıt tarihi : 12/08/10

orman kebabı Empty
MesajKonu: orman kebabı   orman kebabı EmptyPtsi Ağus. 16, 2010 2:33 pm

Malzemeleri:

• 1 kg kemiksiz kuzu eti
• 1 su bardağı un
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 baş soğan
• 3 orta boy sivri biber
• 3 orta boy domates
• 1 yemek kaşığı salça
• 5 diş sarımsak
• 2 defne yaprağı
• 1 çay kaşığı karabiber
• 1 çay kaşığı kekik
• 1 çay kaşığı nane
• 1 çay kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI:
Güvecin altına kuşbaşı doğranmış kuzu eti, üzerine ince doğranmış soğan, domates, sivri biber, sarımsak yerleştirilir. Zeytinyağı eklenir. 1 çay bardağı salçalı su üzerinden gezdirilerek dökülür. Baharatlar eklenip kapak kapatılır. 1 bardak undan elde edilen hamur, güveç hava almayacak şekilde kapağa çepeçevre sıvanır. Kısık ateşte iki saat pişirilir. Güveç kapama sıcak servis yapılır, servis sırasında yanında pirinç pilavı önerilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
orman kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» tas kebabı
» Çağ Kebabı
» Çöp Kebabı
» Buğu Kebabı - I
» talas kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: