www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
Çağ Kebabı EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
Çağ Kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
Çağ Kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
Çağ Kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
Çağ Kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
Çağ Kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
Çağ Kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
Çağ Kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
Çağ Kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 Çağ Kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 104
Kayıt tarihi : 28/07/10

Çağ Kebabı Empty
MesajKonu: Çağ Kebabı   Çağ Kebabı EmptySalı Ağus. 10, 2010 1:31 pm

Çağ Kebabı


Tarife ait bilgiler
--------------------------------------------------------------------------------

Yemek : Çağ Kebabı
Tür : Kebaplar
Mutfak : Türk mutfağı
Süre : **
Zorluk : ***
--------------------------------------------------------------------------------
MALZEMELER
1 adet kuzu budu (yağsız ve sinirsiz)
1 adet soğan
100 gr yoğurt
yeterli miktarda lavaş ekmeği
4 adet domates
6-7 adet yeşilbiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

HAZIRLANIŞI
Kuzu budundan, parmak kalınlığında yapraklar kesin. Yoğurt, karabiber, tuz ve yemeklik doğranmış soğanı karıştırın ve etleri hazırlamış olduğunuz bu terbiyede 24 saat bekletin. Bir günün sonunda, yaprak halindeki etleri, kebabın özelliği olan şişe takın ve yatık haldeyken ateşte çevire çevire kızartın. Pişen kısımlarından aynı dönerde olduğu gibi ince parçalar keserek, çağ kebabına mahsus küçük şişlere takarak, yanında yine ateşte pişmiş, domates, biber, kuru soğan ve lavaş ekmeği ile servis yapın.



Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://sanilesyabedava.tr.gg
 
Çağ Kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çöp Kebabı
» tas kebabı
» orman kebabı
» talas kebabı
» patlıcanlı cop kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: