www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
patlıcanlı bugu kebabı EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
patlıcanlı bugu kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
patlıcanlı bugu kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
patlıcanlı bugu kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
patlıcanlı bugu kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
patlıcanlı bugu kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
patlıcanlı bugu kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
patlıcanlı bugu kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
patlıcanlı bugu kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 patlıcanlı bugu kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gta_djx
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 112
Kayıt tarihi : 12/08/10

patlıcanlı bugu kebabı Empty
MesajKonu: patlıcanlı bugu kebabı   patlıcanlı bugu kebabı EmptyPtsi Ağus. 16, 2010 2:38 pm

Malzeme :

1 kg. koyun butu eti
Bir çorba kaşığı sâde yağ
Bir kuçuk baş havuç
Yarım kilo arpacık soğan
Bir kahve kaşığı kekik
2 – 3 âdet domates veya yarım kaşık ezmesi Tuz,
karabiber.



Yapılışı :

Etin kemikleri çıkarılarak kuşbaşı doğranır. Küçük bir güveç veya tencereye konur. İçine soyulmuş arpacık soğanı, kabuğu soyularak fındık büyüklüğünde doğranmış domates, havuç, kekik, tuz, biber ve yağ konur. Güvece konmuşsa iki kat yağlı kâğıt ile ağzı kapatılarak bağlanır. Tencereye konmuşsa kapağın kenarına hamur sıvanarak kapatılır. Üzerine ağırlık konduktan sonra hafif ateşte 1,5-2 saat kadar pişirilir. Sofraya alınacağı zaman servis tabağına boşaltılır. İsteğe göre gametür olarak patates veya bezelye ilâve edilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
patlıcanlı bugu kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Buğu Kebabı - I
» patlıcanlı cop kebabı
» patlıcanlı kebab
» tas kebabı
» Çağ Kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: