www.sanilesyabedava.tr.gg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.sanilesyabedava.tr.gg

www.sanilesyabedava.tr.gg sitesinin devamı !
 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Bronz VIP kart
talas kebabı EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:28 pm tarafından Admin

» Açılacak kütüphane !
talas kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:56 pm tarafından serkan-onur

» john cena ws reymisterıo kafes macı
talas kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:54 pm tarafından serkan-onur

» Sanalika 8. caddemiz
talas kebabı EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:53 pm tarafından serkan-onur

» sanalika sanil sikintisi
talas kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 10:02 am tarafından mersin2010

» işte Sanalika Yöneticisinin Evi !
talas kebabı EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 9:16 am tarafından mersin2010

» Sanalika Aşk'ı- Memnu Olayı
talas kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 5:04 pm tarafından cancawse

» Bronz vip kart ödüllü yarışma
talas kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:45 am tarafından ultimatom95

» AŞIKLARA BALONCU KENDİ DÜNYASINDA KIŞI YAŞIYOR
talas kebabı EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:41 am tarafından ultimatom95

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum

 

 talas kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gta_djx
Uzman Çavuş
Uzman Çavuş



Mesaj Sayısı : 112
Kayıt tarihi : 12/08/10

talas kebabı Empty
MesajKonu: talas kebabı   talas kebabı EmptyPtsi Ağus. 16, 2010 2:38 pm

Malzeme :

1,5 kg. koyun eti
50 gr. domates
750 gr. soğan
50 gr. sade yağ
Bir demet maydanoz
Tuz
Biber.



Yapılışı :

Et kemiklerinden ayrılır. Yarım santimetre inceliğinde dilimlere kesilir. Kesilen dilimler parmak uzunluğunda talaş gibi bir defa daha doğranır. Yıkanıp 50 gr. yağ ile bir tencereye konur. Doğranmış bir baş soğan, tuz ilâve edilir. Orta hararlı ateşte 45 – 50 dakika kadar kaynayınca yarım halkalara doğranmış soğan, etin üzerine konur. Karıştırılmadan 3-4 kepçe suyu kalıncaya kadar pişirilir. Ateşten alınır. Altına bir kap konup süzgece boşaltılır. Kıyılmış maydanoz, karabiber serpilir. Yaprak hamuru yapılır. Yarım santimetre kalınlığında açılır. İki eşit parçaya veya birer kişilik parçalara kesilir. Ortasına, hazırlanan iç kottur. Rulo şeklinde sarılır. Fırın tepsisine konur. Üzerine yumurta sarısı sürülür. Fırında pişirilir. Fırından çıkarılınca birer kişilik parçalara bölünür. Servis tabağına alınır. Üzerine salçası dökülür.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
talas kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» talas kebabı
» tas kebabı
» Çağ Kebabı
» Çöp Kebabı
» Buğu Kebabı - I

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
www.sanilesyabedava.tr.gg :: Hertelden :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: